Waarmaker: online projectmanager met focus op content (32 – 40 uur)

Introductie

Wij zijn Future Communication. Altijd serieus, nooit saai. Ben jij een online projectmanager met enkele jaren ervaring? Kun jij goed schrijven, ben jij een zelfstarter, pak je graag een coördinerende rol in projecten en steek je graag de handen uit de mouwen? Dan zijn we op zoek naar jou.

Organisatie

Future Communication

We zijn het grootste allround communicatieadviesbureau in Nederland en groeien nog steeds. Onze consultants zijn stuk voor stuk verschillend, hebben ieder hun eigen talenten, ambities en vaardigheden. Wat we gemeen hebben is de manier waarop we naar onze rol kijken en in ons werk staan. Onbevangen en opgewekt, scherp en met durf, fris en origineel.

We hebben bijna 20 jaar ervaring, maar voor ons blijft elke opdracht en opdrachtgever uniek. Voor ons zijn communicatieacties en -adviezen als goede gesprekken: fris, openhartig en levendig!

Functie

Contentconsultant: geen dag hetzelfde

Als online projectmanager ziet jouw dag er nooit hetzelfde uit. Je werkt voor één of meerdere van onze opdrachtgevers en bent van begin tot einde betrokken bij de opdracht. Je coördineert, bent het aanspreekpunt voor de klant, stuurt soms een klein team van collega’s aan, geeft advies én voert uit. De ene keer bijt je je vast in een redigeeropdracht, schrijf je een inspirerend verhaal of duik je het cms in. De andere keer schrijf je mee met een offerte, ben je projectleider en eindredacteur, adviseer en bepaal je de route voor het opzetten van een nieuwe website en denk je na over usability, customer journey en A/B-testing.


Je bent pro-actief, kritisch, vlot en je durft een project aan te pakken. Ook als dat buiten je comfortzone ligt. Je snapt hoe je projectmatig werkt en vindt het leuk om daarin verschillende rollen aan te nemen: zowel uitvoerend als coördinerend. Als geen ander geef je de opdrachtgever vertrouwen dat het project bij jou in goede handen is. Je ontzorgt en zet het klantbelang voorop.


In je bagage:

• Een afgeronde opleiding journalistiek/communicatie;

• Minimaal 2-3 jaar aantoonbare redactionele ervaring;

• Ervaring in meerdere cms-systemen (waaronder Hippo/PRO);

• Ervaring met en kennis van UX en usability (pre);

• Ervaring bij de (rijks)overheid;

• Je bent organisatiesensitief, hebt voelsprieten en vraagt door om tot de kern te komen;

• Bereid om te reizen naar onze opdrachtgevers in Den Haag;

• Inzicht om commerciële kansen te spotten en te benutten.

Je bent analytisch sterk en hebt uitstekende kennis van online marketingkanalen en digitale communicatiemiddelen.


Wat krijg je van ons?

Je hebt veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid. Je werkt zelfstandig, organiseert je opdrachten en deelt daarbij je eigen werktijd in. Meestal werk je op de locatie van de opdrachtgever, maar je kunt ook aan de slag vanuit ons kantoor in Utrecht. Krijg jij er energie van anderen te inspireren? Dat komt goed uit. Elke zes weken delen we kennis met collega’s tijdens Future Forward of tijdens een van onze klantevents. We zijn een hecht team. Ook al zitten alle collega’s verspreid over het hele land, we weten elkaar altijd te vinden. Niet alleen inhoudelijk, maar ook bij de wekelijkse borrel en teamuitjes.


Verder bieden we:

• Een vaste baan voor minimaal 32 uur in de week;

• Ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden;

• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (leaseauto, telefoon, laptop en aantrekkelijk employee benefits-pakket op het gebied van pensioenen en verzekeringen);

• Marktconform salaris;

• Bonusregeling.

InlichtingenSollicitatie

We maken graag kennis met je

Voeg jij iets unieks toe aan ons team en wil jij jouw communicatietalent laten bloeien? Kom dan werken bij Future Communication! Onze recruiters Femke en Judith vertellen je graag alles over ons bureau. Bel voor meer informatie met Judith Spronk: 06-28624692 of Femke Menkveld: 06-11041776 of mail naar reruitment@futurecommunication.nl