Medior communicatieadviseur (32 – 40)

Introductie

Wij zijn Future Communication. Altijd serieus, nooit saai. Ben jij een communicatietalent met dezelfde eigenschappen en enkele jaren ervaring? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Functie

Communicatieconsultant: geen dag hetzelfde

Als medior consultant werk je voor één of meerdere van onze opdrachtgevers en helpt hen met het oplossen van een communicatievraagstuk. Je bent van begin tot einde betrokken bij deze opdracht en staat de opdrachtgever bij met communicatieadvies. Om het gewenste resultaat te behalen, weet je feilloos de benodigde stappen uit te zetten. Naast de opdrachten voor klanten werk je mee aan de ontwikkeling van ons bureau, nieuwe concepten voor klanten en commerciële kansen.

Je werkt zelfstandig, organiseert je opdrachten en deelt daarbij je eigen werktijd in. Meestal werk je op de locatie van de opdrachtgever, en je kunt ook aan de slag vanuit ons kantoor in Utrecht. Krijg jij energie van anderen inspireren? Dat komt goed uit. Maandelijks delen wij kennis met collega’s tijdens ‘Future Forward’.


Functie-eisen

Waarmaker gezocht

Hoe maak jij het waar voor opdrachtgevers? Jij weet als geen ander hoe je communicatievraagstukken aanvliegt en welke uitdagingen daarbij komen kijken. Je kent het belang van een integrale aanpak en bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in je vakgebied. Van positionering tot strategie en van planning tot eindresultaat: jij zet je volledig in en zorgt dat alles met elkaar in samenhang is. Moeiteloos ben je een sparringpartner voor de opdrachtgever en schakel je op verschillende niveaus. Daarbij heb je lef om van de gebaande paden af te wijken en met verrassende ideeën te komen, maar je verliest hierbij nooit het beoogde resultaat uit het oog.

In je bagage

  • Een communicatieopleiding (HBO/WO);
  • Ruime communicatiewerkervaring (minimaal 5 jaar), bij voorkeur ook aan bureauzijde;
  • Ervaring met communicatie rondom IT projecten, overheidscommunicatie en/of omgevingscommunicatie (dit is een harde eis);
  • Analytisch vermogen en gevoel voor politiek en bestuurlijke verhoudingen;
  • Je hebt lef en bent (zelf) kritisch; Zelfverzekerd en representatief;
  • Ervaring met het bedenken en implementeren van social media en/of content strategieën;
  • Commercieel inzicht om commerciële kansen te spotten en te benutten

Aanbod

Future Communication

Wij zijn het grootste allround communicatieadviesbureau in Nederland. Onze consultants zijn stuk voor stuk verschillend, hebben ieder hun eigen talenten, ambities en vaardigheden. Wat we gemeen hebben is de manier waarop we naar onze rol kijken en in ons werk staan. Onbevangen en opgewekt, scherp en met durf, fris en origineel. We hebben bijna 20 jaar ervaring, maar voor ons blijft elke opdracht en opdrachtgever uniek. We kennen de meest recente literatuur en laatste theorieën, maar wantrouwen sjablonen en standaardoplossingen. Als er niets op de plank ligt, is een van onze motto’s, moet je alles uit de kast halen. Voor ons zijn communicatieacties en adviezen als goede gesprekken: fris, openhartig en levendig!


Wat wij bieden

Een vaste baan voor minimaal 32 uur in de week. Daarnaast biedt werken bij ons de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen op allerlei gebieden. Bij de secundaire arbeidsvoorwaarden horen een leaseauto, telefoon, laptop en aantrekkelijk employee benefits-pakket op het gebied van pensioenen en verzekeringen. En natuurlijk bieden wij een marktconform salaris. Daarnaast kent Future Communication ook een bonusregeling. Wij zijn een hecht team. Ook al zitten alle collega’s verspreid over het hele land, wij weten elkaar altijd te vinden. Niet alleen inhoudelijk, maar ook bij de wekelijkse borrel en teamuitjes.

Inlichtingen

We maken graag kennis met je

Voeg jij iets unieks toe aan ons team en wil jij jouw communicatietalent laten bloeien? Kom dan werken bij Future Communication!

Onze recruiters Femke en Judith vertellen je graag alles over ons bureau. Bel voor meer informatie met Judith Spronk: 06-28624692 of Femke Menkveld: 06-11041776.